Я керую невеликим виробництвом редукторів, тому маю певний досвід з замовленням шестерень та вал-шестерен. На моєму досвіді, правильний вибір параметрів шестерні дійсно критичний для надійності та довговічності редуктора. Коли я почав працювати з компаніями з виготовлення шестерень, я не розумів деяких технічних деталей, і це привело до того, що перші партії шестерень мали проблеми з точністю та виходом з ладу. Тепер я завжди розробляю детальне технічне завдання перед замовленням, в якому я вказую всі параметри, включаючи модуль, кількість зубів, матеріал, допуски та вимоги до термічної обробки. На практиці я виявив, що компанії часто можуть запропонувати покращення конструкції шестерні, яка буде більш надійною та дешевшою в виробництві. Рекомендую вам також замовити пробну партію шестерень перед тим, як розміщувати велике замовлення. Це дозволить вам переконатися в якості роботи та точності виготовлення. Важливо також обговорити з компанією питання контролю якості - вони повинні проводити вимірювання кожної шестерні та надавати вам звіти про відповідність параметрам. Компанія, яка спеціалізується на виготовленні шестерень та вал-шестерен з різними параметрами та рівнями точності, пропонує консультації та повний спектр послуг. Детальніше про їхні можливості та як замовити шестерню ви можете дізнатися за посиланням: https://rgs-ukraine.com.ua/p606361826-izgotovlenie-shesteren-valov.html. Вони мають досвід роботи з проектами будь-якої складності.