ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 18.02.2026 - 04:07:57
Страницы:  1  

Параметри та вибір шестерень

СообщениеАвтор

Привіт! Я розпочинаю новий проект з виробництва редуктора для спеціалізованої техніки, і мені потрібні шестерні та вал-шестерні з дуже точними параметрами. Я дуже новачок у цій галузі, тому у мене багато питань. Які параметри шестерні я повинен вказати при замовленні? Як вибрати правильний модуль шестерні? І якими допусками варто керуватися при виготовленні таких деталей? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію та рекомендації.

-------------------------------------
Мои альбом изделий из бисера и камнейhttp://gorod.dp.ua/forum/album.php?albumid=178Заказы принимаю по тел.8097 274-32-16

жабеня S

studio-user

Статистика:
сегодня в 01:57
Сообщение # 1
RE: Параметри та вибір шестерень

Виготовлення шестерень та вал-шестерен дійсно вимагає точного розуміння технічних параметрів та стандартів. При замовленні шестерень насамперед необхідно знати модуль шестерні - це один з найважливіших параметрів, який визначає розмір зубів. Модуль розраховується як відношення ділильного діаметра до кількості зубів. Для різних застосувань використовуються різні модулі - від 0,5 для дрібних точних механізмів до 10 та більше для важких машин. Рекомендую консультуватися з компанією щодо вибору оптимального модуля для вашого редуктора - вони можуть дати вам рекомендації на основі навантажень, які буде витримувати редуктор. Крім модуля, важливо також вказати кількість зубів на шестерні, матеріал, конкретну геометрію та конфігурацію. При виготовленні шестерень дуже важливі допуски - вони визначають точність передачі та рівень шуму редуктора. Рекомендую керуватися стандартами точності для шестерень, які визначають допускаємі відхилення від номінальних розмірів. Хороша компанія повинна мати можливість виготовлення шестерень з різними рівнями точності - від грубих виробничих шестерень до дуже точних прецизійних. При замовленні також важливо обговорити питання термічної обробки - гарячі шестерні з закаленою поверхнею мають значно більшу міцність та зносостійкість порівняно з некаленими.

SiteRenter

studio-user

Статистика:
сегодня в 02:49
Сообщение # 2

Я керую невеликим виробництвом редукторів, тому маю певний досвід з замовленням шестерень та вал-шестерен. На моєму досвіді, правильний вибір параметрів шестерні дійсно критичний для надійності та довговічності редуктора. Коли я почав працювати з компаніями з виготовлення шестерень, я не розумів деяких технічних деталей, і це привело до того, що перші партії шестерень мали проблеми з точністю та виходом з ладу. Тепер я завжди розробляю детальне технічне завдання перед замовленням, в якому я вказую всі параметри, включаючи модуль, кількість зубів, матеріал, допуски та вимоги до термічної обробки. На практиці я виявив, що компанії часто можуть запропонувати покращення конструкції шестерні, яка буде більш надійною та дешевшою в виробництві. Рекомендую вам також замовити пробну партію шестерень перед тим, як розміщувати велике замовлення. Це дозволить вам переконатися в якості роботи та точності виготовлення. Важливо також обговорити з компанією питання контролю якості - вони повинні проводити вимірювання кожної шестерні та надавати вам звіти про відповідність параметрам. Компанія, яка спеціалізується на виготовленні шестерень та вал-шестерен з різними параметрами та рівнями точності, пропонує консультації та повний спектр послуг. Детальніше про їхні можливості та як замовити шестерню ви можете дізнатися за посиланням: https://rgs-ukraine.com.ua/p606361826-izgotovlenie-shesteren-valov.html. Вони мають досвід роботи з проектами будь-якої складності.

Кириллл

studio-user

Статистика:
сегодня в 03:12
Сообщение # 3
Нужна ли автоматизация записи малому бизнесу : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники