ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.06.2026 - 07:50:09
Страницы:  1  

видалення молочного зуба в Києві

СообщениеАвтор

Нам педіатр сказав, що молочний зуб треба видалити, тому що під ним починається запалення. Але дитина в паніці, і я й сама не дуже розумію, наскільки це серйозно і чи справді потрібне видалення. Може, ще поспостерігати?

-------------------------------------
Прежде чем прыгнуть выше головы, неплохо было бы научиться стоять на ногах. Прежде чем спорить, стоит научиться слушать. Прежде чем слушать все подряд, попробуй прислушаться к ритму своего сердца

Skeel

studio-user

Статистика:
13.06.26 - 23:07:00 Сообщение # 1
RE: видалення молочного зуба в Києві

Якщо є запалення біля кореня молочного зуба — зволікати не варто. Запалення може поширитись на зачаток постійного зуба, що знаходиться прямо під ним, і це вже куди серйозніша проблема. Крім того, інфекція може давати температуру, набряк, загальне погіршення самопочуття у дитини. Розумію, що складно зважитись, але тут краще діяти швидко — і шукати клініку, де є досвід із дитячою стоматологією.

Hyip Мониторинг

arhivarius

studio-user

Статистика:
13.06.26 - 23:36:51 Сообщение # 2

Я теж намагалась 'поспостерігати' кілька тижнів, коли у сина була схожа ситуація. Закінчилось тим, що довелось іти вже з набряком і все одно видаляти, тільки складніше. Після цього я зрозуміла: краще вчасно видалити молочний зуб у Києві у нормального дитячого стоматолога, ніж потім лікувати наслідки. Ось де можна отримати детальну інформацію: https://sdental.com.ua/service/pediatric-dentistry/milk-teeth-extraction

Думать надо головой, любить-сердцем, чуять - жопой, и самое главное - ничего не перепутать

Mihael_dp

studio-user

Статистика:
13.06.26 - 23:58:44 Сообщение # 3
Догляд за молодим газоном : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники